Lediga jobb

Svävar dina ambitioner uppe i det blå? Bli Cloud Engineer hos Phoniro!
Publicerad: 2017-08-11 
ArbetsgivarePhoniro Systems AB
UppdragstypHeltid
OmrådeData/IT
OrtNorrköping
Platser1
Informationsfilm om företaget

Om tjänsten:

Phoniro söker dig som vill vara med och lösa ett av dagens största välfärdsproblem, nämligen bristerna inom vård och omsorg. Som Cloud Engineer hos Phoniro kommer du att få vara med och inleda arbetet mot att förverkliga visionen de har om att skapa en helt molnbaserad systemlösning. Du kommer att få jobba nära utvecklingsteamet, som idag består av 20 personer, samt support-och driftteknikerna som består av 2-3 personer. Ni kommer att bli ett tätt sammansvetsat team som tillsammans funderar ut hur ni bäst tar er fram i teknikens djungel. Du kommer tillsammans med dina kollegor att fokusera på hur ni ska utveckla samt säkra flytten av systemleveransen upp i molnet.

Får rollen som Cloud Engineer det att kittlas i magen och klia i fingrarna? Är du dessutom ny på arbetsmarknaden och behöver nya utmaningar? Perfekt. Sök då tjänsten redan idag för att inte missa en unik möjlighet!

Vi söker dig som:

Du som känner igen dig i Phoniros organisation är organiserad och sätter kvalitet framför kvantitet. Du är en eftertänksam person som överväger dina alternativ men som sedan drivs framåt av viljan att vilja lösa problem. Phoniro jobbar i Microsoftmiljö och du har fördelaktigt kunskaper inom C#, .NET samt databaser såsom SQL. Du gillar att jobba mot automation samt olika molnlösningar och vill gärna fortsätta utvecklas inom området.

Sist men inte minst tror på att kommunikation är a och o för att en verksamhet ska fungera. Phoniro kommer att erbjuda en arbetsplats med team som tror på dig och din förmåga att ta egna beslut!

Om företaget:

Phoniro är ett företag som har bestämt sig för att ligga steget före. De som arbetar på Phoniro kan därför närmast beskrivas som pionjärer inom det som idag kallas välfärdsteknologi och e-hälsa. Redan 2002 utvecklade de nyckelfria lås för hemtjänsten. Idag har 80 000 digitala lås installerats och den tidskrävande nyckelhanteringen är löst. Tid som istället kan läggas på mänsklig omsorg och vård.

Sedan 2002 har företaget utvecklats i snabb takt och Phoniro har idag egen utveckling av både hårdvara och mjukvara för välfärdsteknik som bland annat innefattar trygghetslarm, e-tillsyn, digital nyckelhantering och tid- och insatsuppföljning. I samarbete med partners som till exempel Tieto och Pulsen levererar de systemlösningar integrerade med kundernas verksamhetssystem. Lösningar finns i 200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av deras lösningar. Phoniro har även kontor i Holland, Danmark och Finland. Kontoret i Norrköping kommer även snart att flytta in i nya ännu finare lokaler i huset bredvid det nuvarande!

Om anställningen:

Denna rekrytering är på heltid, 100% där rekryteringsprocessen hanteras av Xamera och du blir därmed anställd direkt hos Phoniro i Norrköping. Xamera är karriärföretaget som specialiserar sig på möjligheter inom IT- och tekniksektorn för dig som är en Young Xpert.

Startdatum:

Snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan eller skicka din ansökan och ditt CV direkt via mail till lisa@xamera.se. Märk ansökningen med ”Phoniro Cloud”. Detta uppdrag tillsätts löpande så ansök så snart som möjligt.

Sök detta jobb enkelt!
I vår app ansöker du med ETT klick och du loggar in via facebook utan att behöva registrera en ny användare. Ladda ner appen på Google Play eller Appstore och ansök om jobbet.

Passar inte det här uppdraget just dig men känner du någon som skulle passa som handen i handsken? Tipsa oss direkt! Leder tipset till anställning så utgår en tipspeng.